Boerderij Renovatieproject

Renovatieproject vakkundig opgeleverd

Dagenlang steiger bouwen en zeer secuur te werk gaan geeft uniek eindresultaat

Het opknappen van een oude boerderij vraagt op vele fronten absolute kennis van zaken. De eigenaren van deze boerderij zijn door kennissen verwezen naar Niels, eigenaar van Stucadoorsbedrijf Van den Brand.

Een persoonlijk gesprek volgde en niet veel later werd gestart met de renovatie van wanden en plafonds in het hele pand. De grootste uitdaging zat hem in het intelligent plaatsen en bouwen van de benodigde steigers. Het was zelfs zo dat dagenlang steiger bouwen ‘slechts’ resulteerde in een halve dag stucwerk wat kon worden uitgevoerd. Om een goed beeld van de diversiteit van deze stucklus te verkrijgen zou u eens rustig alle foto’s kunnen bekijken. Wat opvalt zijn de bijzondere details in vele ruimten door het gehele pand.

Wilt u werk van Niels in de praktijk gaan bekijken dan kan dit vaak op afspraak worden gerealiseerd. Waar foto’s veel zeggen kan natuurlijk niets op tegen wat u met uw eigen ogen ziet op lokatie. Vraag bij Niels van den Brand naar de mogelijkheden voor een bezichtiging op lokatie.