Woning keuken op eerste verdieping

Moderne woning met bijzondere details

Woonkamer en keuken op eerste verdieping, al het andere op de begane grond

De bewoners van deze woning hadden behoefte aan een goede stucadoor. Bovendien hadden ze een interessant wensenlijstje over de uit te voeren werkzaamheden, wat door Niels van den Brand overigens met veel enthousiasme werd ontvangen.

In de woonkamer kwam geen lamp aan het plafond maar enkel wandlampen en vloerlampen. Stucadoorsbedrijf Van den Brand heeft daar prachtig stucwerk rondom afgeleverd en heeft op de eerste verdieping bovendien een akoestisch plafond opgeleverd.

In de badkamer is door Niels zelf met gips en specie gewerkt en zijn verschillende technieken toegepast. Zo kon hij stucwerk realiseren in elke vorm: rond, hol of bol. En juist dit maakt het verschil in met name de badkamer die door deze toepassingen bijzonder fraai is afgewerkt.

Alles is door Stucadoorsbedrijf Van den Brand te realiseren van klassiek tot ultramodern design. Vele klussen worden zo gerealiseerd van wand tot akoestich plafond of zwevend plafond en van een enkele ruimte tot een heel huis of bedrijf. Het is altijd in goede handen bij Niels van den Brand.