Woning stucwerk + airless spuitwerk

Schitterende stuc schouw als bijzonder detail
Airless spuitwerk en stucadoors werk in optima forma

Een woning kent vele ruimten en vraagt vaak om een specifieke aanpak als het gaat om wandafwerking. Doordat Stucadoorsbedrijf Van den Brand alle facetten van het vak stucadoor beheerst kan elke stucklus worden gerealiseerd van groot tot klein.

Deze opdrachtgever  wilde een vakman stucadoor die naast stucwerk ook airless spuitwerk kon uitvoeren. Door Niels van den Brand wordt stevig geïnvesteerd in opleiding en hij beschikt over een up-to-date machinepark. Zo heeft hij professionele apparatuur voor airless spuittechnieken en vakmensen die elke klus perfect opleveren.

Een bijzonder detail in deze woning is de prachtige schouw die is voorzien van bijzonder fraai stucwerk. Niels zelf heeft de schouw bedacht zoals hij is gemaakt, van ontwerp, uitvoering tot en met het leveren van de kachel. Kijk maar eens rustig naar de foto’s van de schouw en zie zelf hoe fraai en opvallend deze past in een modern interieur. Door aanpassingen in kleur en techniek kan zo’n schouw in elk interieur worden aangebracht.